Möödunud ralliaasta ilusaimad klõpsud tehti Tänakust

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak Isegami tunnelis.
Ott Tänak Isegami tunnelis. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Eile jagati välja auhinnad aasta parimatele WRCst tehtud piltidele ning esimesed kaks kohta olid klõpsud, kus sai näha kihutamas Ott Tänakut.

WRC-sarja ametlikul kodulehel toimunud rahvahääletuse võitis Ungari fotograaf Gergely Makai, kelle võidukas klõps oli tehtud hetkel, kui Tänak ja Martin Järveoja kihutasid Hyundai i20 N Rally1-ga Jaapanis kuulsas Isegami tunnelis. Makai jaoks oli tegu teise korraga, kui ta selle auhinna võitis.

«Minu jaoks on suur au, et fännid valisid teist korda minu pildi aasta parimaks fotoks. See foto sai tehtud aasta viimasel rallil Jaapanis. 2022. aastal jõudsin ma 150 rallini akrediteeritud fotograafina. Jaapan oli minu 151. ralli.

Teadsin rajaga tutvumise ajal, et pean seda tunnelisektsiooni jäädvustama, sest WRC ajaloos polnud meil midagi sellist varem olnud. See oli eriline hetk, kui ralliautod ilmusid tunneli algusesse. Valgusega oli väga keeruline – sellepärast näeb see foto nii unikaalne välja,» kommenteeris Makai võidukat fotot.

Auhinna pühendas ta WRC-sarja endisele kommunikatsioonijuhile Mark Wilfordile, kes lahkus möödunud aasta septembris.

Teise koha võitnud Colin McMasteri pildil on samuti Tänak. See klõps tehti Keenias hetkel, kui eestlane võitles paksu liivaga. Kolmandaks valiti Bastien Baudini pilt Thierry Neuville’ist, mis tehti samuti Jaapanis.

Piltidega saab tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles