Tänaku ülemused kiitsid eestlast

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

M-Sport Fordi rallitiimi esisõitja Ott Tänak teenis läinud nädalavahetusel sõidetud Monte Carlo MM-rallilt viienda koha ning tiimi tähtsad ninad jäid tema sooritusega rahule.

Kuigi eestlane hoidis parimal juhul lausa kolmandat kohta, siis laupäeval pidi ta suure osa päevast maadlema roolivõimu probleemiga, mille tõttu ei olnud tal võimalik täit kiirust näidata. Punktikatsel sai Tänak teise koha, kaotades selle võitnud Kalle Rovanperäle vaid 0,6 sekundiga.

«Ott sõitis targa ralli. Teame, et peame tööd tegema, aga mulle meeldib, et ta ei tulnud siia ja ei öelnud, et meil on rohkem jõudu vaja. Palju sellest, mis me tegema peame, on seotud seadistusega,» rääkis M-Spordi omanik Malcolm Wilson WRC-sarja kodulehele.

«Punktikatse näitas hästi potentsiaali sellest, mis on tulemas. Muidugi oleksime olnud õnnelikud poodiumi üle, aga seda ei juhtunud. Saame väga rahul olla tagasiside ja jõudlusega, mida seal nägime,» rõhutas tiimipealik Rich Millener.

Autoralli MM-sarja järgmine etapp sõidetakse 9.-12. veebruarini Rootsis. Enne seda võistleb Tänak 4. veebruaril Otepää talverallil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles