Kahekordne maailmameister keelitas 13-aastast poissi tegema seksuaalseid pilte ja videoid

Postimees Sport
Copy
Bruno Martini.
Bruno Martini. Foto: Imago Images/Panoramic/Scanpix

1995. ja 2001. aastal Prantsusmaaga käsipalli maailmameistriks kroonitud Bruno Martini arreteeriti esmaspäeval. 

Prantsusmaa meedia teatel algas uurimine rohkem kui kaks aastat tagasi, sest politsei poole pöördus 13-aastane poiss koos oma emaga. Poisi sõnul tutvus ta sotsiaalmeedias mehega, kelle kasutajanimi oli Daddy (inglise keeles issi) ning teda keelitati tegema mitmeid seksuaalse sisuga pilte ja videoid. Mees pakkus ka silmast silma kohtumist ning maksis taksosõidu eest, mis pidi poisi tema juurde viima, kuid poiss loobus kohtumisest viimasel hetkel.

Uurimise tulemusel selgus, et kasutajanime Daddy all peitis end 197 cm pikkune Martini. Võimude teatel ei leitud asitõendeid teistest ohvritest. Kui Martini arreteeriti, otsiti läbi tema Pariisis ja Montpellier'is asuvad korterid ja konfiskeeriti seal olnud arvutid.

Käsipallis väravavahina tegutsenud tänaseks 52-aastane Martini tunnistas sel nädalal politseile, et üritas 13-aastase poisiga ühendust luua. Prantslane selgitas, kuidas ta arvas, et poiss on vähemalt 15-aastane. Pärast ülestunnistust lasti Martini vabaks.

Pariisi prokuratuur teatas täna, et Martini võttis vastu 12 kuu pikkuse tingimisi vangistuse ja 2500 euro suuruse trahvi. Karistuse peab kinnitama Pariisi kohus.

Ehkki Martini mängijakarjäär on ammu läbi, pole ta armastatud ala jätnud. Ta oli 11 aastat Pariisi Saint-Germaini käsipalliklubi tegevjuht ning alustas tunamullu novembris tööd Prantsusmaa meistriliiga juhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles