Kaugviskejoonel snaipriks kehastunud Kriisa aitas Arizona suureskoorilise võiduni

Karl Mihkel Eller
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Soobum Im/Getty Images/AFP/Scanpix

Eesti korvpallikoondislase Kerr Kriisa ülikool Arizona Wildcats võitis Ameerika üliõpilasliigas NCAA Washington Huskies'it 95:72. Suurt rolli mängis võidus Kriisa, kelle arvele kogunes kuus tabavat kolmepunktiviset.

Avapoolaja vaid kahe punktiga võitnud Arizona lükkas õige käigu sisse teisel poolajal, kui Washingtoni korv palle täis loobiti. Wildcatsi jaoks oli tegemist neljanda järjestikuse võiduga liigas.

Leedulane Azuolas Tubelis kerkis Wildcatsi suurimaks punktitoojaks, visates 25 punkti, noppis kümme lauapalli ja jagas neli resultatiivset söötu. Kriisa aitas meeskonda 18 punktiga, mis kõik tulid kaugvisetest. Lisaks andis ta kuus resultatiivset söötu.

«See näitab, et me võime võita erinevatel viisidel ja see näitab meie meeskonda. Ma ei tea, kas see on hulljulgus, kuid see näitab, et me suudame minna ükskõik millisesse mängu ja me peame leidma oma tee, kuidas see võita,» rääkis Kriisa ESPNile.

Arizona on oma konverentsis kindlalt esikohal, neil on 19 võidu ja kolm kaotust. Washington on 13 võiduga seitsmes. Neljapäeval võõrustatakse kodusaalis konverentsi kuuendat meeskonda Oregoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles