Henri Drelli võrreldi Bullsi legendiga

Postimees Sport
Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: @windycitybulls/Instagram

Eesti korvpallikoondislane Henri Drell mängib NBA G-liigas Windy City Bullsis, mis on Chicago Bullsi farmmeeskond. NBA kirjakastis küsiti, kas legendaarse Bullsi mängija Toni Kukoci mängustiiliga sarnanev Drell võiks ühel päeval tõusta Chicago põhimeeskonda?

NBA kodulehel korraldatakse aegajalt küsimuste voore, kuhu igaüks saab saata endale huvipakkuvaid küsimusi. Neile vastab anonüümseks jääda sooviv spetsialist, kes kannab varjunime Sam Mailbag.

Sel nädalal uuriti, kas Drell võiks millalgi tõusta NBAsse. Eestlase mängustiil ja oskused meenutavad 1990ndatel Michael Jordani ajastul Bullsis mänginud horvaadi Kukoci omi. Pakuti, et Euroopast pärit Drell võiks olla hea relv kaugvisetel.

«Ma ei vaata väga G-liigat. Aga ma arvan, et üks küsimus on selles, kelle asemel ta platsile saaks, sest [peatreener Billy] Donovanil on rotatsioonid paigas. Nägin teda (Drelli – toim) natuke ja ta näeb välja atleetlik, kui mitte päris Kukoci-sugune.

Kuid hooaja praeguses faasis on kahtlane, kas G-liiga mängijad saavad NBAs võimaluse. Ehk vaid juhul, kui tekib ootamatult palju vigastusi,» arvas anonüümne korvpallispets Sam Mailbag.

Drell on tänavu G-liigas teinud kaasa 11 mängus, mänginud keskmiselt 29,4 minutit, visanud 9,5 punkti, võtnud viis lauapalli ja andnud 1,4 resultatiivset söötu. 22-aastane Drell mängis Windy City Bullsi eest ka 2021-2022 hooajal, siis käis ta väljakul 29 mängus, kuid keskmine mänguaeg ja punktisaak oli pea poole väiksem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles