Fourcade võitis Ruhpoldingus kolmanda kuldmedali

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade
Martin Fourcade Foto: SCANPIX

Saksamaal Ruhpoldingus peetavate laskesuusatamise maailmameistrivõistluste viimasel päeval võitis kolmanda MM-kulla prantslane Martin Fourcade, saades esikoha meeste 15 km ühisstardiga sõidus.

Ruhpoldingus ka sprindi ja jälitussõidu võitnud Fourcade tegi täna nelja lasketiiru peale kaks möödalasku ja edestas kolme sekundiga rootslast Björn Ferryt, kes tabas täna kõik märgid.

23-aastane Fourcade on nüüd neljakordne maailmameister, lisaks on tal kaks hõbemedalit ja üks pronks.

Pronksmedali võitis täna samuti rootslane Fredrik Lindström, kahel trahviringil käima pidanud Lindström kaotas Fourcade’ile 3,4 sekundiga.

Taas pidi 4. kohaga leppima kodupubliku lemmik Andreas Birnbacher, kes tegi ühe möödalasu ja kaotas võitjale 4,6 sekundit. Viies oli Fourcade’i vanem vend Simon, kes eksis täna kahel lasul ja kaotas oma vennale 9,8 sekundit ning kuues oli rootslane Carl Johan Bergman, kes tegi ühe möödalasu ja kaotas võitjale 13,6 sekundit. Seega jõudis esikuuikusse koguni kolm rootslast.

Meeste 15 km ühisstardiga sõit

1. Martin Fourcade (Prantsusmaa) 38.25,4 (2 möödalasku)

2. Björn Ferry (Rootsi) +3,0 (0)

3. Fredrik Lindström (Rootsi) +3,4 (2)

4. Andreas Birnbacher (Saksamaa) +4,6 (1)

5. Simon Fourcade (Prantsusmaa) +9,8 (2)

6. Carl Johan Bergman (Rootsi) +13,6 (1)

7. Arnd Peiffer (Saksamaa) +20,3 (2)

8. Ole Einar Bjørndalen (Norra) +24,0 (2)

9. Jevgeni Garanitšev (Venemaa) +26,8 (1)

10. Jevgeni Ustjugov (Venemaa) +34,4 (2)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles