Ilves on MMi osas optimistlik: hüppevorm on läinud ülesmäge, suusarajal on vaja leida natuke teravust

Karl Mihkel Eller
Copy
Kristjan Ilvese (nr 7) suusavorm on oluliselt parem, kui oli kaks aastat tagasi Oberstdorfi MMil. Kahevõistlejate jaoks 25. veebruaril algaval Planica MMi eel tahab Ilves murdmaavormi veel paremaks timmida. Samas peab ta olema ettevaatlik, sest vähem kui kuu enne tiitlivõistlusi pikalt treenida pole hea.
Kristjan Ilvese (nr 7) suusavorm on oluliselt parem, kui oli kaks aastat tagasi Oberstdorfi MMil. Kahevõistlejate jaoks 25. veebruaril algaval Planica MMi eel tahab Ilves murdmaavormi veel paremaks timmida. Samas peab ta olema ettevaatlik, sest vähem kui kuu enne tiitlivõistlusi pikalt treenida pole hea. Foto: Flawia Krawczyk/Eesti Suusaliit

Kahevõistleja Kristjan Ilves on kolm ja pool nädalat enne põhja suusaalade MMi positiivselt meelestatud. Hüppevorm on uuel aastal näidanud paranemismärke, suusarajal on vaja leida natuke teravust, kuid üldiselt jääb 26-aastane Ilves senise ettevalmistusega suurvõistlusteks rahule.

Sarnaselt ülejäänud MK-sarja paremikuga osales Ilves eelmisel nädalal Seefeldi traditsioonilisel minituuril, kus viimasel päeval olid mängus topeltpunktid. Ainus MK-sarjas võistlev eestlane sai Austrias kirja 16., 4. ja 6. koha ning kerkis MK-sarja punktitabelis üheksandaks.

Ideaalse õnnestumise korral polnuks esikolmikusse pääsemine võimatu, kuid Ilves ütles Postimehele, et tegelikult võttis ta Seefeldi võistlusest maksimumi. Kõige enam valmistab Ilvesele head meelt, et alates aasta algusest on hüppevorm läinud ülesmäge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles