Selgus väidetav põhjus, miks jõhkras seksuaalrünnakus kahtlustatav ajaloo edukaim jalgpallur oma tunnistuse kohta vassis

Christopher Krutto
Copy
Dani Alves (paremal) koos Neymariga.
Dani Alves (paremal) koos Neymariga. Foto: JEWEL SAMAD/AFP/Scanpix

Brasiilia jalgpallur Dani Alves viibib praegu trellide taga, sest teda süüdistatakse Barcelonas asunud ööklubi WC-s naise vägistamises. Tema advokaat seletas nüüd, miks pallivõlur korduvalt oma tunnistust muutnud on.

Kuna Alvesi perekond ei jäänud esimese advokaadi tööga rahule, palgati tema asemele Cristobal Martell, kes rääkis reedel Hispaania telekanali Antena 3-ga. Seal uuriti temalt, miks on brasiillane korduvalt oma versiooni juhtunust muutnud.

Esiteks väitis Alves, et pole 23-aastast naist üldse kunagi kohanud. Seejärel muutis ta lugu ning ütles, et nägi ohvrit ööklubis, kuid ei suhelnud temaga. Lõpuks tunnistas jalgpallur, et oli naisega konsensuslikus vahekorras.

Intervjuus seletas Martell, et Alves ei soovinud alguses avalikult tunnistada, et on petnud oma abikaasat Joana Sanzi. AS kirjutab, et Sanz on oma sotsiaalmeediast paari ühised fotod ära kustutanud.

Hispaania ajaleht El Periodico kirjutas eelmisel nädalal, et Alves ja rünnaku ohvriks olnud naine viibisid umbes veerand tundi tualetis. Seda väidet pidavat toetama ka asutuse turvakaamerate salvestised.

Ohvri väitel olevat jalgpallur ta maha visanud, tõstnud seejärel maast üles ja vägistanud ta, kuigi naine osutas kogu aja vastupanu. Samal õhtul viidi naine haiglasse, et dokumenteerida vägistamise jälgi.

39-aastane Alves on pika ja eduka karjääri jooksul võitnud koguni 46 tiitlit ning teda peetakse maailma kõige edukamaks jalgpalluriks. Aastast 2006 Brasiilia koondisesse kuulunud Alvesest sai Katari MMil vanim mängija, kes Brasiiliat MMil esindanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles