Mõõnas tippklubi soetas üllatustehingu käigus tähtmängija

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester City äärekaitsja Joao Cancelo (vasakul).
Manchester City äärekaitsja Joao Cancelo (vasakul). Foto: AP Photo/Dave Thompson/Scanpix

Saksamaa jalgpallihiid Müncheni Bayern jõudis kokkuleppele Manchester Cityga äärekaitsja Joao Cancelo laenulepingu osas.

Bayern 2023. aasta jooksul suutnud võita ühtegi kohtumist ning nende edu Saksamaa kõrgliigas on kahanenud ühele punktile. Väga suur auk on neil tekkinud paremas äärekaitses, kus vigastustega kimpus nii Prantsusmaa koondislane Benjamin Pavard ja Maroko esindusse kuuluv Noussair Mazraoui.

Meeskonna veelgi tugevamaks muutmisel vaadati Inglismaa kõrgliiga poole ja sealse tiitlikaitsja Manchester City mängijate suunas. Lõpuks otsustati selle hooaja lõpuni sõlmida laenuleping Portugali tähtmängija Joao Canceloga, kes langenud viimastes kohtumistes City pingile. Mängijaga on leping juba sõlmitud ning nüüd käivad viimased kõnelused klubide vahel.

Juba homme peaks Cancelo saabuma Saksamaale, kus ta läbib meditsiinilise kontrolli. Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis saab portugallasest homme ka Bayerni uus äärekaitsja. Jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul on klubid leppinud omavahel kokku, et Bayernil tekib suvel võimalus Cancelo endale soetamiseks, ent selleks tuleb lauale käia 70 miljonit eurot.

2019. aasta suvel 65 miljoni euro eest Juventusest Manchester Citysse saabunud Cancelo aitas meeskonna kahel korral Inglismaa meistriks. Lisaks sellele on tal auhinnakapis Itaalia ja Portugali kõrgliiga võidutrofeed. Portugali koondisega õnnestus tal 2019. aastal võita UEFA Rahvuste liiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles