VIDEO ⟩ Spordiväljakul Venemaa kolleegi kallistanud ukrainlane: vabandan selle mõtlematu teo pärast

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ruslan Malinovskõi (valges) ja Aleksandr Golovin (taustal).
Ruslan Malinovskõi (valges) ja Aleksandr Golovin (taustal). Foto: REUTERS/Eric Gaillard/Scanpix

Ukraina jalgpallikoondislane ja Marseille keskväljamootor Ruslan Malinovskõi avaldas sotsiaalmeedias, et tunneb kahetsust teo eest, mis toimus viimases Prantsusmaa kõrgliiga kohtumises AS Monaco vastu.

1:1 viigiga lõppenud kohtumises said jalgpallimurul kokku Ukraina jalgpallur Malinovskõi ja Venemaa koondislane Aleksandr Golovin. Pärast mängu said mehed väljakul kokku ning embasid austavalt üksteist. Ukrainas tekitas antud tegu pahameeletormi.

Malinovskõi sai alles hiljem aru, et ta käitus valesti ning vabandas enda teo eest sotsiaalmeedias. «Palun vabandust kõikide ukrainlaste käest mõtlematu teo pärast, mida tegin Monaco mängijaga. Ma mõistan, et targem olnuks temast lihtsalt möödud, ent ta tuli minu tervitades minu suunas. Pärast mängu jalgpallurid suruvad üksteisel kätt ning see kõik tuli minul automaatselt,» selgitas ukrainlane sotsiaalmeedias.

«Ma mõistan, kui olulised on sellised väiksed asjad, ent olen saanud palju vihaseid kirju, mis teevad mind kurvaks ja panevad kahtlema teie toetuses. Kui tegemist oleks üksikalaga, siis ma isegi ei mängiks Venemaa sportlasega ja toetan täielikult nende eemaldamist rahvusvaheliselt areenilt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles