Tuntud võistlustele sissetungija heidab nüüd seljast kõik riided (1)

Postimees Sport
Copy
Kinsey Wolanski jooksis väljakule 2019. aastal Meistrite liiga finaalis.
Kinsey Wolanski jooksis väljakule 2019. aastal Meistrite liiga finaalis. Foto: Giuseppe Maffia/imago images/Uk Sports Pics Ltd/Scanpix

Neli aastat tagasi sai modell Kinsey Wolanski maailmakuulsaks. Siis jooksis rinnakas blondiin Madridis toimunud jalgpalli Meistrite liiga finaalis väljakule napis trikoos. Nüüd on 26-aastane Wolanski lubanud liituda OnlyFansi maailmaga, kus kuulsad ja kummalised heidavad raha eest riideid seljast.

Tegu on ameeriklannaga, kes on suhtes olnud venelasest Juutuuberi Vitaly Zdorovetskiyga. Viimane on varasemalt olnu pornonäitleja, kuid on aastate eest käima lükanud ka omanimelise täiskasvanutele suunatud keskkonna.

Wolanskit pole aga ainult tõmmanud vutiväljakud. Kolm aastat tagasi kalpsas ta poolpaljalt ringi mäesuusatamise MK-etapil. Siis jooksis ta finiši lähedal rajale käes silti «Puhka rahus, Kobe’i» avaldades omamoodi austust helikopteriõnnetuses hukkunud korvpallitähele Kobe Bryantile.

Tundub, et nüüd on modell jõudnud uude ajajärku, sest oma Instagrami küsimuste ja vastuste videos kinnitas ta, et on endale sel aastal loonud OnlyFansi kasutaja. Ilmselt pole naisel fännide meelitamisega vaeva, sest pärast Meistrite liiga finaalis tehtud tempo tõusis Instagramis tema jälgijate arv 300 000 pealt väga kiiresti 3,6 miljonini.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles