Wilson on Tänaku tiimikaaslase osas lootusrikas

Christopher Krutto
Copy
Pierre-Louis Loubet.
Pierre-Louis Loubet. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

M-Spordi rallitiimi omanik Malcolm Wilson tunnistas, et on prantslase Pierre-Louis Loubet osas lootusrikas ning tänavu võib temalt oodata häid esitusi.

Loubet sarnaselt Tänakule M-Spordi Ford Puma Rally1-e roolis kaasa täishooaja. Monte Carlos rallitalendil kõige paremini ei läinud, sest enda eksimused ja viimasel päeval kogetud ebaõnn tähendasid, et lõpuni ta ei jõudnud.

Kuigi Loubet’d vaevasid rallil mitmed mured, siis kohati oli tema kiirus korralik ja Wilsonit see igatahes julgustas. «Ma olin Pierre-Louis pärast pettunud. Ma arvan, et ta näitas head kiirust, isegi viimasel hommikul, kui oli vaheajapunktis Turinil kiireim,» ütles Wilson WRC-sarja ametlikule kodulehele.

«Ma olen kindel, et näeme üha rohkem ja rohkem kiirust temalt. Ta tegi eelmisel aastal hea arengu ja ma ootan, et ta teeb nüüd veel ühe sammu, eriti kui jõuame hooaja keskpunkti ja võistlustele, mida ta natuke paremini teab,» jätkas M-Spordi omanik.

Tõsi, Rootsi rallil ilmselt Loubet’ esituses suurt tulemust oodata ei tasu. Rootsis on ta senise karjääri jooksul sõitnud vaid korra – 2017. aastal Citroen DS3 R5-ga. Küll on Rootsis kogenud tema uus kaardilugeja Nicolas Gilsoul, kes võidutses koos Thierry Neuville’iga seal 2018. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles