Lauri Mengel sai karate MK-etapil 2. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mengel
Lauri Mengel Foto: Silver Gutmann

Lauri Mengel sai Hollandis Karate 1 Premier League’i etapil raskekaalus (+84 kg) 2. koha. Karate 1 Premier League’i näol on sisuliselt tegemist karate maailma karikasarjaga.

Avaringis alistas Mengel 6:0 ukrainlase Dimitro Avdejevi ning sai seejärel 2:0 jagu prantslasest Michael Chantaloust, veerandfinaalis oli ta 4:0 parem makedoonlasest Martin Mestorovskist.

Poolfinaalis läks Mengel vastamisi teise makedoonlase Charko Arsovskiga. Matši normaalaeg lõppes 2:2 viigiga, kuid kohtunike häältega 4:1 pääses finaali Mengel. Kahjuks tuli finaalis tunnistada kolmekordse Euroopa meistri Jonathan Horne paremust, sakslane võitis 5:1.

«Kokkuvõttes oli hea võistlus, kuni finaalini oli kõvasti energiat, aga finaalivastane näitas koha kätte, tema vastu oli raske saada,» nentis Mengel.

24. märtsil osaleb Mengel Eesti meistrivõistlustel, 14. aprillil Rootsis Põhjamaade meistrivõistlustel ning seejärel 10.-13. maini Tenerifel peetavatel Euroopa meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles