Selgusid sulgpalli Eesti meistrid

Postimees Sport
Copy

Tartus peeti 59. Eesti meistrivõistluseid sulgpallis.

Meeste üksikmängus krooniti Eesti meistriks Karl Kert, naiste üksikmängus Kristin Kuuba, meeste paarismängus Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, naiste paarismängus Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel ning segapaarismängus Raul Käsner ja Kati-Kreet Marran.

Enne finaale:

Naisüksikmängus lähevad kullalahingus vastamisi Eesti esinumber Kristin Kuuba ja Ramona Üprus. Kui viimasel tuli Helis Pajuste alistamiseks palju vaeva näha, siis Kuuba tegi Catlyn Kruusiga sotid selgeks näiliselt väga lihtsalt: 21:6, 21:6.

Meesüksikmängus jõudis kolmegeimilise lahingu järel finaali Tauri Kilgi alistanud meie endine suurnimi Raul Must. Eesti sulgpallilegendile astub finaalis vastu esimese asetusega Karl Kert, kes alistas nelja parema hulgas Andrei Schmidti.

Naispaarismängu finaalis näeme Kati-Kreet Marrani ja Helina Rüütli ning Catlyn Kruusi ja Ramona Üpruse lahingut. Meespaaridest selgitavad Eesti meistri Mikk Järveoja ja Karl Kert ning Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner.

Segapaarismängu finaalis kohtuvad Mikk Õunmaa ja Ramona Üprus ning Raul Käsner ja Kati-Kreet Marran. Muide, Käsneril ja Marranil oli poolfinaalis pingeline lahing Kristjan Kaljuranna ja Helina Rüütliga, kes alistati kolmandas geimis 25:23.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles