Pettus USAs: 22-aastane korvpallitreener kehastus 13-aastaseks mängijaks

Karl Mihkel Eller
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Albuquerque Journal via ZUMA Press Wire/Scanpix

USAs toimus kentsakas vahejuhtum, kus kuni 13-aastaste korvpallinaiskonna 22-aastane treener otsustas puudunud mängijat ise asendada ning tõttas platsile endast üheksa aastat noorematega mängima.

Kummastav pettus leidis aset USA-s Virginia osariigis, Portsmouthis Churchland Truckers naiskonnas. TMZ teatab kohalikule meediale viidates, et 22-aastane treener Arlisha Boykins esines veidi enam kui nädal tagasi korvpalliturniirilt puudunud 13-aastase mängija asemel.

Selle asemel, et mängida ühe tüdrukuga vähem, otsustas treener asja ise lahendada ning sööstis väljakule. Videos näeb teda mängimas särginumbriga 1. Klipis on näha, kuidas täiskasvanud naine viskab aina punkte, blokeerib ja on üldiselt väga domineeriv.

Nii mängijad kui ka vanemad on skandaali lahvatamise järel otsustanud ülejäänud hooajal mitte osaleda. Väidetavalt sai treener Boykins sellise ümberkehastumise eest koolist hundipassi.

Mängult puudunud 13-aastase tüdruku isa ütles, et on treeneri sellisest sammust lihtsalt šokeeritud. Kool uurib juhtunut, õpilase perekond nõuab neilt avalikku vabandust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles