Juutuuber läheb poksiringis vastamisi Furyga

Karl Mihkel Eller
Copy
Jake Paul (vasakul) ja Tommy Fury (paremal).
Jake Paul (vasakul) ja Tommy Fury (paremal). Foto: Andrew Couldridge/REUTERS/Scanpix

Juutuuberist poksija Jake Paul jätkab oma sportlaskarjääri ning läheb veebruaris ringis vastamisi raskekaallasest poksitähe Tyson Fury poolvenna Tommy Furyga.

26-aastase Pauli ja temast kolm aastast noorema Fury matš toimub 26. veebruaril Saudi Araabias Ar‑Riyadis. Algselt pidid mehed kohtuma 2021. aasta oktoobris, kuid siis loobus Fury vigastusele viidates viimasel hetkel matšist.

Vahepealsete aastatega on kahe poksija vahel tekkinud teatav hõõrumine. Näiteks tõi Paul Instagramis välja, et noore Fury perekond on pannud peale suured pinged. «Tyson Fury on lubanud, et tema ja isa John käsivad Tommyl poksimise lõpetada ja perekonnanime vahetada, kui ta ei suuda minust jagu saada,» vahendas Iltalehti.

Suure jälgijaskonna on Paul saanud juutuuberi karjäärist, kuid profipoksijana on ta võitnud kuus matši ja pole saanud ühtegi kaotust. Ta on poksiringis alistanud UFC endised staarid Anderson Silva, Tyron Woodley ja Ben Askreni, kes kõik on olnud Paulist tosina aasta jagu vanemad.

Pauli jaoks on matš Furyga esimene, kus ta läheb ringis kokku puhtalt poksitaustaga sportlasega. 23-aastane Tommy Fury on profikarjääris võitnud kõik kaheksa matši, kaotusi pole ta pidanud tunnistama.

«Jake Paul, ma lõpetan su karjääri. Ta ei oska lüüa. Pole võimalustki, et ta saab minust jagu. Ma ei pea isegi trenni tegema,» pole Fury teinud saladust, et peab ennast matši selgeks favoriidiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles