Cristiano Ronaldo pidi lihtsal põhjusel loobuma oma eralennukist

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo Al-Nassri särgis.
Cristiano Ronaldo Al-Nassri särgis. Foto: STR/EPA/Scanpix

Jalgpallitäht Cristiano Ronaldot pole viimastel kuudel pallimurul edu saatnud. Tõsi, ta sõlmis äsja Saudi Araabias Al-Nassri klubiga superlepingu, kuid raske on arvata, et selle sammu dikteerisid sportlikud kaalutlused. Nüüd on Ronaldo pidanud elulistel põhjustel langetama järjekordse otsuse – ta müüs enda eralennuki, ilmselt on tal plaanis osta veel suurem raudlind.

Pühapäeval 38. sünnipäeva tähistavat Ronaldot peetakse jalgpalliajaloo üheks suurimaks mängijaks. Pärast Portugali koondisega MMi veerandfinaalist väljalangemist jäid fännid nõutult vaatama, kui Ronaldo sõlmis Al-Nassriga lepingu, mis toob talle aastas sisse 200 miljonit eurot.

Al-Nassri eest pole Ronaldo veel väravat löönud, kuid probleeme on tal teisigi. Ronaldo müüs nimelt endale armsaks saanud eralennuki. Gulfstream G200 lennuki näol oli tegemist portugallase luksuspärliga. Uuena maksis selline lennuk 23 miljonit dollarit ehk ligemale 21 miljonit eurot.

Ronaldo ja tema elukaaslane Georgina Rodriguez eralennukis:

Kuid 2015. aastal soetatud lennukist ei loobunud Ronaldo finantsilistel kaalutlustel, vastupidi. Neli inimest ja meeskonnaliikmed mahutanud G200 jäi lihtsalt Ronaldole ja tema perele väikseks, kirjutas Hispaania ajaleht ABC.

Väidetavalt on Ronaldo tahtnud lennukist vabaneda juba alates suvest, kuid leidis sobiva ostja alles nüüd. Lennuki hind ja uus omanik on hoitud kiivalt saladuses. Huvitav on nüüd näha, millise lennuki Ronaldo endale soetab. Sinna peaksid mahtuma jalgpallistaar, tema kihlatu Georgina Rodriguez ja viis last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles