Jalgpallur kaotas ühe mänguga 6 kilogrammi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Hulk.
Hulk. Foto: DOUGLAS MAGNO

Kui eestlaste jaoks kangastuvad Brasiiliaga üldjuhul silme ette eksootilised sambarütmid, päike ja rannaliiv, mis on kahtlemata igati positiivsed märksõnad, siis tegelikult võivad need ka negatiivseks osutuda. 

Seda juhul, kui kõrvetava päikese käes on tarvis sporti teha. Seda, kuidas leitsaku käes rassimine kehale võib mõjuda, näitas hiljuti hästi endine Brasiilia jalgpallikoondislane Hulk. 

Nimelt tegi hetkel kodumaal Atletico Mineirot esindav ründaja hiljuti kaasa täismängu, aidates oma leivaisal 89. minuti väravast Caldense vastu ka 2:1 võiduni. Sellel kõigil oli aga oma hind.  

Nimelt avalikustas Mineiro klubi pärast mängu video, kus on täpselt näha, kui ränk platsil veedetud 90 minutit Hulki keha jaoks tegelikult oli. Karjääri jooksul oma lihaselise keha poolest tuntud vutimees kaotas mängu jooksul kuus kilogrammi, kaaludes pärast kohtumist «kõigest» 91,9 kg.

«Kas ta jooksis kohtumise jooksul palju? See mees on väljakul tõeline masin!» kirjutas klubi juurde kommentaariks.

36-aastane Hulk on viimased kaks aastat pallinud kodumaal. Oma karjääri tippajal sahistas ta väravavõrke FC Porto ja Peterburi Zeniti ridades. Brasiilia koondist jõudis ta esindada 49 kohtumises, lüües selle aja jooksul ka 11 väravat.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles