Eestlannade omaaegse konkurendi rannapuhkus lõppes veriselt: see oli kui õudusfilmis

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Monica Sozanska
Monica Sozanska Foto: Instagram @monika_sozanska

Mitmekordse tiitlivõistluste medalisti, epeevehkleja Monika Sozanska rannapuhkus Tais võttis hiljuti verise pöörde, kui teine inimene(!) hammustas tema sõbranna sõrmest tüki.

Poolas sündinud, ent täiskasvanute seas Saksamaad esindanud Sozanska ning tema sõbranna Angelina olid parasjagu Tais, Koh Phangani saarel puhkamas, kui šokeeriv rünnak aset leidis.

Nimelt leidsid nad rannast ühe paari kõrvalt vabad lamamistoolid, kuhu soovisid ennast ka sisse sättida. Seejärel võttiski päev šokeeriva pöörde.

Väljaandele Bild kirjeldas Sozanska, et nad küsisid sõbrannaga, kas lamamistoolid on vabad, mille peale istunud vene naisterahvas ärritus. Mõne sekundiga oli venelanna püsti, tormas Angelina juurde ja lükkas teda. 

«Me ei saanud mitte midagi aru,» lausus Sozanska. 

Järgmisena otsustas hullunud naine rünnata Angelina koera, mille peale Sozanska sõbrannna venelannat lõi. Selle peale muutus too veelgi pöörasemaks.

«Ta haaras Angelina käe ja lihtsalt hammustas. Seejärel sülitas ta sõrmeotsa suust välja ja naeratas. Verd lihtsalt voolas. See oli otsekui õudusfilmist. Ma pole iial midagi sellist kogenud,» sõnas omaaegne epeevehkleja.

  • Õõvastavaid pilte hammustatud sõrmest saab näha SIIT.

Samal ajal kui Sozanska liiva seest sõbranna sõrmeotsa otsima hakkas, üritas hammustaja koos oma tuttavaga põgeneda. See aga ei õnnestunud ning kohalik politsei võttis nad vahi alla. 

Vigastada saanud Sozanska sõbranna viidi paadiga naabersaarele haiglasse, kust on praeguseks edasi Inglismaale lennutatud. «Arstid üritavad tema sõrme päästa ja amputatsiooni vältida,» sõnas sakslanna, kes osales koondisega ka 2012. aasta Londoni olümpial.

Kuigi olümpialt Sozanska ühtegi medali ei võitnud, siis MMidelt on tal Saksamaa epeenaiskonna koosseisus ette näidata üks hõbe (2010) ja kolm pronksi (2005, 2008, 2009). Individuaalselt õnnestus Sozanskal tiitlivõistlustel poodiumile tõusta vaid korra, seda 2012. aasta EMil, kus sai kaela pronksi. Kõigil nendel võistlustel jahtisid sinilindu ka meie omaaegsed epeenaised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles