M-Spordi omanik: Otepää annab Tänakule hea võimaluse end Rootsi ralliks valmis seada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: @World/M-Sport

Sel nädalavahetusel toimub Otepääl Eesti meistrivõistluste avaetapp, mis on tavapärasest taas veidi uhkem. Seda ennekõike asjaolu tõttu, et rajale lähevad ka Ott Tänak ja Martin Järveoja. M-Spordi ninamehe Malcolm Wilsoni arvates on Otepää talveralli väga hea võimalus Rootsi MM-etapiks viimane lihv anda.

Otepää talverallile antakse start Tehvandi staadionil laupäeval kell 7.40 ja üle finišipoodiumi sõidab esimene võistlusauto kell 18.10. Võistlejaid ootab ees kaheksa kiiruskatset, mille käigus läbitakse 110,38 katsekilomeetrit. See on MM-sarja pilootidel ideaalne võimalus end Rootsi ralliks valmis seada.

Ainsana kasutavad WRC-sarja sõidumeestest seda võimalust Otepääl Ott Tänak ja tema meeskonnakaaslane Jourdan Serderidis (Rootsis kreeklane ei stardi). M-Spordi omaniku hinnangul saab Tänak oma seadistust Eestis veel paremaks lihvida.

«Otepää talveralli annab Otile hea võimaluse töötada seadistuse kallal, mida ta kavatseb Rootsis kasutada. Tegime eelmisel nädalal testipäeva ja kõik toimis. Eestis saab ta seadistusele viimase lihvi anda ning mõistagi autot veel paremini tundma õppida,» lausus Wilson ralliportaalile Dirtfish.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles