Otepää rallil kindlat esikohta hoidev Tänak: ei saa öelda, et seadistusega rahul oleme

Karl-Joosep Küngas
Copy
Otepää Talveralli 2023
Otepää Talveralli 2023 Foto: Sander Ilvest

2019. aasta autoralli maailmameister Ott Tänak on Otepää talverallit ülikindlalt juhtimas. Siiski pole M-Spordi esisõitja enda autoga täiesti rahul.

Otepääle Rootsi MM-ralliks ettevalmistust tegema tulnud Tänak tõdes pärastlõunase hoolduspausi eel, et ta pole täielikult rahul Ford Puma Rally1-masina seadistusega. Samas tõdes ta, et olukorda on võimalik parandada.

«Ei saa öelda, et seadistusega rahul oleks. Samas saame muudatusi teha, aga kas me midagi uut ja huvitavat leiame on teine küsimus. Eks me püüame kindlasti,» lausus Tänak Eesti ajakirjanikele.

Üldiselt on kõik läinud Tänaku jaoks edukalt ning kiirus kindlasti olemas. Samas tekkis ootamatu probleem auto tagastangega, mis mingil põhjusel küljest kukkus.

«Lumevalli me ei puudutanud. Tegemist on mõne teise probleemiga, ent küll see leiab lahenduse,» kostis Tänak.

Otepääle erinevaid olusid otsima tulnud rallimees sai ka neid. Tänak kirjeldas, et päeva esimene kiiruskatse oli pigem kitsas ja lumisem ning teine juba laiemal teel ja kõvema pinnasega. Samas ei oska ta neid Rootsi oludega ikkagi võrrelda, kuna ta pole saanud seal end proovile panna. «Lund on seal kõvasti rohkem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles