Ovetškini pisipoeg osales NHLi tähtede mängul. Hašek: see on Ukraina lastele näkku sülitamine

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Aleksandr Ovetškin (paremal) koos poeg Sergeiga.
Aleksandr Ovetškin (paremal) koos poeg Sergeiga. Foto: Jasen Vinlove

Möödunud nädalavahetusel leidis teisel pool Atlandi ookeani aset maailma parima jäähokiliiga ehk NHLi tähtede mäng. Sõumatši raames käis jääl ka Venemaa superstaari Aleksandr Ovetškini nelja-aastane poeg Sergei, mis paljusid aga ärritas. 

Eriti valjul häälel reageeris sellele Tšehhi koondise legendaarne väravavaht, kahekordne NHLi tšempion Dominik Hašek, kelle hinnangul oli see lihtsalt Ukraina lastele näkku sülitamine. 

«NHL vajus just täiesti põhja. Lastes Ovetškini poja NHLi tähtede mängule, sülitasid nad just ligikaudu 500 tapetud, tuhandetele vigastatutele ning kümnetele tuhandetele röövitud Ukraina lastele näkku. NHL ja [liigajuht] Gary Bettman peavad selle tülgastava teo eest maksma,» säutsus 58-aastane endine puurivaht. 

NHLi tähtede mängust võttis tänavu osa üheksa venelast, mis tähistab meie naaberriigile uut rekordit. Peale Ovetškini sai seal näha Nikita Kutšerovit, Andrei Vassilevskit, Artemi Panarinit, Andrei Svetšnikovi, Ilja Sorokinit, Igor Šestjorkinit, Kirill Kaprizovit ja Vladimir Tarassenkot. Lisaks on Vene taust Aleksandr Barkovil, kes on sündinud Soomes ning esindab koondise tasandil meie põhjanaabreid. 

NHLi tähtede mängu võitis tänavu Atlandi divisjoni (Atlantic Divisioni) võistkond, kes alistas finaalis 7:5 Keskdivisjoni (Central Divisioni). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles