Malcolm Wilson ootab Tänakult Rootsist esikohaheitlust, eestlase otsene ülemus jääb tagasihoidlikumaks

Christopher Krutto
Copy
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: @World/M-Sport

M-Spordi rallitiimi omanik Malcolm Wilson usub, et Tänak suudab sõita Rootsi rallil võidu peale.

Tänak liitus praeguse hooaja eel M-Spordiga ja sai aasta esimesel etapil Monte Carlos viienda koha. Punktikatsel näitas ta korra oma potentsiaali Ford Pumaga, saades väga napilt valitseva maailmameistri Kalle Rovanperä järel teise koha.

Tänakul on Rootsiks kasutada ära suurepärane stardipositsioon, sest ta saab rajale alles neljandana. Eduka ralli jaoks käis ta ka Eestis Otepää talverallil võistlemas.

«Ma arvan, et me peame Rootsis olema konkurentsis,» ütles Wilson Dirtfishile. «Ma ei näe ühtegi põhjust, miks me seda ei suudaks. Pole küsimust, et Toyotad on väga tugevad, aga ma arvan, et kombinatsioon Otist ja mõningatest asjadest, mida loodetavasti suudame teha, siis ma tahaks arvata, et me ei ole Rootsis teistest maas.»

M-Spordi tiimipealiku Richard Milleneri ootused on natuke tagasihoidlikumad. «Ma ei imestaks, kui me oleksime Rootsis [Monte Carloga] sarnases positsioonis. See on esimene kord Oti jaoks selle autoga lumel või kruusal. Mehhiko on minu arvates natuke tasavägisem katsete ja tingimuste osas,» seletas ta.

Millener lisas, et eesmärk on astuda samm-sammult Toyotadele lähemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles