Kaks tippjalgpallurit jäid Türgi maavärina järel kadunuks (2)

Christopher Krutto
Copy
Christian Atsu
Christian Atsu Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Scanpix

Türgit tabanud suures maavärinas jäi rusude alla kadunuks endine Londoni Chelsea ja Newcastle Unitedi jalgpallur Christian Atsu.

Täna varahommikul ja pärastlõunal tabasid Türgi lõuna- ja Süüria põhjaosa võimsad maavärinad, milles sai surma vähemalt 2600 inimest, ohvrite arv tõenäoliselt kasvab.

Paljud inimesed on veel rusude all kadunud ning nende hulka kuulub ka endine Inglismaa kõrgliiga mängija Atsu, vahendab Türgi spordiajakirjanik Yağız Sabuncuoğlu sotsiaalmeedias. Ghana koondist 65 kohtumises esindanud ääremängija kuulub praegu Hatayspori hingekirja. Peale tema on kadunud ka meeskonna direktor Taner Savut. Mõlemat meest otsitakse.

Lisaks neile on kadunud Yeni Malatyaspori väravavaht Ahmet Türkaslan. «Me pole veel oma väravavahti Ahmet Eyüp Türkaslani leidnud. Temast pole praegu ühtegi jälge. Tema naine tuli ja kirjeldas, kus ta olla võiks,» sõnas klubi abitreener Ilhan Var Habertürk Sporile.

Esimese maavärina magnituud oli 7,8 ja selle kese asus Türgis Gaziantepi linna lähedal. Maavärinale järgnes üle 40 järeltõuke, millest võimsaima magnituud oli 6,6.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles