Türgis kaduma jäänud tippjalgpalluri kohta hakkas levima valeinformatsioon

Christopher Krutto
Copy
Christian Atsu (vasakul).
Christian Atsu (vasakul). Foto: imago images/Focus Images/Scanpix

Endine Inglismaa kõrgliiga jalgpallur ja praegu Türgi klubi Hatayspori ridadesse kuuluv Christian Atsu leiti Portugali väljaande A BOLA väitel elusalt, kuid Hatayspori aupresident Lüftü Savas lükkas need väited tagasi.

Eile varahommikul ja pärastlõunal tabasid Türgi lõuna- ja Süüria põhjaosa võimsad maavärinad, milles sai surma vähemalt 2600 inimest, ohvrite arv tõenäoliselt kasvab.

Paljud inimesed olid maetud rusude vahele ja nende hulka kuulus ka 31-aastane Atsu, kes on Ghana koondist esindanud 65 korral.

A BOLA kirjutas, et Atsu päästeti rusude alt ning ta oli elus. Nende sõnul viidi jalgpallur haiglasse parema jala vigastuste ja hingamisraskustega.

Türgist tulev informatsioon on siiski teine. Türgi ajakirjanik Yagiz Sabuncuoglu vahendas ühismeedias, et Hatayspori asepresidendi Mustafa Özati sõnul on Atsu ja klubi spordidirektor endiselt rusude all ja nendeni proovitakse jõuda.

Hiljem väljastas teadaande Hatay linna omavalitsuse juht Savas, kes on ühtlasi ka klubi president. «Atsu otsingud kahjuks jätkuvad,» seisis seal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles