Eesti võidusõitja tiimikaaslaseks saab Hollywoodi näitleja

Postimees Sport
Copy
Martin Rump.
Martin Rump. Foto: Michael Kunkel

Eelmisel hooajal Euroopa Le Mansi (ELMS) kestvussõidusarjas debüteerinud Martin Rump jätkab samas sarjas ka tänavu. Porschega sõitva eestlaste tiimikaaslased on Proton Competition võistkonnas Hollywoodi näitleja Michael Fassbender ja kogenud Austria võidusõitja Richard Lietz.

Läbi aegade esimese eestlasena eelmisel suvel Le Mansi 24 tunni sõidul osalenud Martin Rump alustab ELMS-i sarjas hooaega 23. aprillil Barcelona ringrajal. Lisaks etapile Barcelonas sõidetakse tänavu ka Imolas, Paul Ricardi ringrajal Prantsusmaal, Aragonis, Spa-Francorschamps rajal Belgias ning hooaeg lõpeb 22. oktoobril Portugalis, kui aastale pannakse punkt Portimao ringrajal. Kõigi võidusõitude pikkus on neli tundi ja Aragoni ringrajal läbitav etapp on pimedas sõidetav õhtune võidusõit. Proton Competitioni sõiduvahendiks on Porsche 911 RSR 19, seisab pressiteates.

«Mul on selle sammu üle väga hea meel. Eelmisel hooajal näitasime tiimina alati head kiirust ja kuigi seda ei õnnestunud realiseerida vääriliseks tulemuseks, oli eelmine aasta ikkagi meile edukas. Oluline on see, et märk sai maha ja jätsin tiimile endast hea mulje. Usun, et see oli vundament uuele kokkuleppele. Nüüd avanes minu jaoks uus uks, seda läbi Protoni tiimi. Tänavuse hooaja tiimikaaslasteks on Richard Lietz ja Michael Fassbender, kes on mõlemad legendaarsed mehed. Kindlasti on ka minul mõlemalt mehelt palju õppida,» sõnas Martin Rump uue hooaja eel.

Eelmisel hooajal sai Martin Rump ELMS-i sarjas LMGTE klassis Absolute Racingu tiimiga kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles