Andres Sõber kokkuleppemängudest: tuldi juurde ja öeldi, et annad mängu ära, siis saad 10 000

Karl-Joosep Küngas
Copy
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Remo Tõnismäe

BC Tarvas teenis möödunud nädalal tõelise üllatusvõidu, kui koduväljakul seljatati BK Ogre 81:75. Kohe pärast kohtumist rääkis meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar põgusalt kokkuleppe kahtlustest. Tarva endine peatreener Andres Sõber avaldas sel nädalal, et talle on pakutud erinevate kaotuste eest samuti rahasummasid.

Eilses Betsafe'i korvpallipodcastis tõstatati Tarva kohtumine teemasse ning teenekas korvpallitreener Andres Sõber tunnistas, et lätlaste tegemistes paistis tõesti kahtlasi liigutusi. Tema sõnul ei Ogre mängijad justkui ei soovinudki mängida. 

Hiljem tunnistas Sõber, et ka talle on kokkuleppeid pakutud. «Tuldi minu juurde ja öeldi, et annad selle mängu ära, siis saad 5000 ja annad selle mängu ära, siis saad 10 000. See oli ammu-ammu. Seda ei juhtunud, ma ei teinud seda. Ongi kogu lugu,» lausus Sõber, kes pidi ka korvpalliliidule sellest aru andma.

«Need asjad olid teada kõigil, korvpalliliidus ka. Midagi ei jäänud teadmata meie väikses riigis. Seda pahandust ma enda õlgadele ei võtnud. Kuigi ikka eurod käisid silme eest läbi viuh ja viuh.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles