Cristiano Ronaldo tiimikaaslane: tema kohaolu teeb meie mängud raskemaks

Christopher Krutto
Copy
Luiz Gustavo (keskel) Cristiano Ronaldo (paremal) tõkestamas Lionel Messit.
Luiz Gustavo (keskel) Cristiano Ronaldo (paremal) tõkestamas Lionel Messit. Foto: STR/EPA/Scanpix

Uue aasta alguses liitus Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo Saudi Araabia klubi Al Nassriga. Nüüd tunnistas tema tiimikaaslane Luiz Gustavo, et staarründaja lisandumine on teinud nende mängud keerulisemaks.

Ronaldo sõlmis Al Nassriga 2,5-aastase lepingu, mille eest kasseerib koos lisadega aastas pea 200 miljonit eurot. Nüüd rääkis Gustavo, kuidas jalgpallitähe tiimi lisandumine on neid mõjutanud.

«Cristiano Ronaldo kohalolu annab vastastele rohkem motivatsiooni liigat juhtivat tiimi alistada. Tema kohalolu teeb meie mängud keerulisemaks. Vastased annavad tema vastu endast kõik. Cristiano motiveerib kõiki,» rääkis Gustavo Corriere dello Sportile antud intervjuus.

Samas ei näe ta Ronaldo lisandumist negatiivse asjana. «Cristiano garanteerib meie tiimile suure eelise, sest me õpime iga päev tema tehnilistelt ja füüsilistelt omadustelt,» seletas ta.

Ronaldo elu Saudi Araabias ei ole alanud kõige lillelisemalt ning portugallane on jätnud juba kasutamata mitu head võimalust. Gustavo usub, et peagi kõik muutub.

«Cristiano Ronaldo on loodud väljakutseteks ning teda saadab alati edu. Ta on esimese värava ära löönud, nii et surve on maas,» rääkis poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles