JÄRELVAADATAV ⟩ Tallinnas selgitati välja Eesti parimad squashimängijad

Postimees Sport
Copy

Eesti meistrivõistlused squashis toimusid 11. – 12. veebruaril Tallinnas Forus Spordikeskuses. Eesti meistrid selgitati meeste ja naiste arvestuses. Meistrivõistlustele kvalifitseerus 24 parimat mees- ja 12 parimat naismängijat jooksva Eesti edetabeli järgi.

Enne võistlust:

Võistluse algus on laupäeval kell 10.00, mil toimuvad alagrupimängud ning meestel esimese ringi kohamängud. Pühapäeval kohamängud jätkuvad ja meeste poolfinaalid on orienteeruvalt kell 12 ja finaal kell 16. Naiste poolfinaalid kell 13 ja finaal kell 15.30.

Detailne info tulemuste kohta on jälgitav Rankedinis. Samuti soovitame jälgida Eesti Squashi sotsiaalmeedia kanaleid ning detailne info on leitav www.squash.ee.

Tänavused Eesti meistrivõistlused on pühendatud Eesti Olümpiakomitee (EOK) 100. sünnipäevale. Võistlusel esikolmikusse jõudnud sportlased teenivad EOK 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medalid.

30. Eesti meistrivõistluste toetajateks on FRAMM, PAF.EE, Ascar Tartu, BauEst, Urban Management, Eesti Squashiakadeemia, Greenlife ja Fysiomedica.

Mine kaasa elama ja vaata aasta põnevamaid mänge, sissepääs on pealtvaatajatele tasuta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles