Tennisetalent sattus Tuneesias surmasuhu: ühtäkki käis vali pauk ja kõik purunes

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jõusaal, kus Elena Karner parasjagu treenis, pärast klaasseina purunemist.
Jõusaal, kus Elena Karner parasjagu treenis, pärast klaasseina purunemist. Foto: Kuvatõmmis videost

Austria tennisetalent Elena Karner võib 8. veebruari pidada oma teiseks sünnipäevaks.

Nimelt viibib Karner hetkel Tuneesias, kus osaleb Monastiri ITFi tenniseturniiril. Kehvade ilmaolude tõttu jäeti tol päeval aga mängud ära, mistõttu otsustas austerlanna jõusaali minna, et end vähegi liigutada. Lüke, mis talle peaaegu saatuslikuks sai.

«Olin parasjagu oma harjutusi tegemas, kui ühtäkki käis vali pauk ja kogu klaassein mu ees purunes ning lagi vajus alla. Kogu varustus paiskus lihtsalt ühte nurka kokku,» meenutas 19-aastane Karner väriseval häälel väljaandele Kronen Zeitung hirmsat kogemust.

Säärase purustustöö põhjuseks oli metsik tuuleiil, mis merevaatega jõusaali kandekonstruktsioonid purustas. 

«Esimese hooga oli mul tunne, et tegemist on pommiga. Jumal tänatud, et viibisin tol hetkel jõusaali tagumises osas, mistõttu pääsesin kõigest paari kriimustuse ja lõikehaavaga. Olen terve, kuid tegemist on puhtalt imega,» leidis austerlanna.

  • Videoid purustustööst saab näha SIIT.

Kui surmalähedane kogemus kõrvale jätta, siis sportlikus plaanis on 15 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga Monastiri turniir Karnerile (ITF 199.) hästi alanud.

Ta alistas kvalifikatsioonis järjest bulgaarlanna Gabriela Miteva (ITF 1611.) ning serblanna Jelena Kovaci (ITF 850.) ning läheb põhiturniiri esimeses ringis nüüd vastamisi jaapanlanna Kayo Nishimuraga (ITF 621.).

«Kui see šokk kõrvale jätta, siis olen tõesti heas seisus ning hästi treeninud,» kinnitas ka austerlanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles