Teated endise Premier League'i mängija maavärina rusudest leidmisest osutusid taas valeks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Christian Atsu (paremal) Newcastle'i Unitedi särgis.
Christian Atsu (paremal) Newcastle'i Unitedi särgis. Foto: AP Photo/Matt Dunham/SCANPIX

Kuigi meedia on juba kahel korral raporteerinud, et Ghana jalgpallur Christian Atsu leiti maavärina rusude alt elusana ning on viidud haiglasse, pole need paraku kummalgi juhul tõeks osutunud.

Esimest korda teatas ghanalase väidetavast pääsemisest teisipäeva õhtul Portugali väljaanne A BOLA. Paraku ilmnes kärmelt, et see teadaanne osutus rutakaks. 

Teist korda süstiti Atsu lähedastesse lootust kolmapäeva õhtul, kui tema leivaisa Hatayspori klubi kõneisik Mustafa Özat ütles Radio Gol-ile, et sportlane on rusude alt välja toodud. «Christian Atsu on vigastatult välja toodud. Meie spordidirektor Taner Savut on kahjuks endiselt rusude all,» lisas ta.

Aja möödudes selgus aga, et Özatile edastati valeinfot ning tegelikult on mõlemad Hatayspori klubiga seotud isikud endiselt kadunud. «Andsin tõepoolest pressile säärast infot, kuid praeguse seisuga on Atsu ja Savut ikka rusude all,» täpsustas Özat neljapäeva hommikul uuesti ajakirjanike ees.

Sama kinnitas Hatayspori klubi arst Gürbey Kahveci: «Kui kuulsime, et ta (Atsu – K. J.) viidi Dortyoli haiglasse, läksime spetsiaalselt sinna kohale, et teda otsida. Paraku teda seal polnud. Nõnda tulebki meil praegu tõdeda, et Savut Taner ja Christian Atsu on endiselt leidmata.» 

Atsu mängis aastatel 2013–2021 ka Inglismaa Premier League'is, kus esindas Londoni Chelseat ja Newcastle'i Unitedit. 2013. aastal krooniti ta FC Porto ridades Portugali meistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles