Neuville'i tabas Rootsi ralli eel tagasilöök: ma ei tunne ennast hästi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Thomas Fenetre/Dppi

Hyundai esisõitja Thierry Neuville'i tabas Rootsi ralliks valmistudes ootamatu tagasilöök, mis jätab nädalavahetusele ilmselt oma pitseri. 

Nimelt haigestus Neuville hooaja teise osavõistluse eel, mistõttu lendas vastu taevast üks tema talveralli testipäevadest.

«Ma ei ütleks, et ma olen 100 protsenti terve, kuid tunnen ennast siiski piisavalt hästi, et tööga hakkama saada,» oli ta nädala keskel DirtFishiga rääkides optimistlik. 

Pärast testikatse esimest läbimist, kus belglane näitas Esapekka Lappi, Takamoto Katsuta ja Ott Tänaku järel neljandat aega, Neuville enam nii optimistlik polnud. 

«Ma ei tunne ennast hästi. Olen terve nädala haige olnud ja ei tunne end väga hästi. Ent peame hakkama saama,» sõnas ta. «Väga raske on end vallidest eemal hoida, need on väga kõvad. Keeruline testikatse, mul oli puhas katse, avastasin autot ja üks testipäev jäi mul haiguse tõttu vahele. Imelik oli sõita autoga, mille seadistust ma pole varem proovinud.»

Rootsi ralli saab oma päris lähte neljapäeva õhtul kell 20.05, mil sõidetakse 5,16 km pikkune Umea sprindikatse. Kogu võistlusnädalavahetusel saab silma peal hoida mõistagi Postimehe ralliblogi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles