Eurosarja edu lööb Kalev/Cramo eelarvesse järjest suuremaid auke

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalev/Cramo meeskond saab küll korvpalliväljakul tähistada, ent tagatubades käib tihe töö, et rahaasjad korras oleksid.
Kalev/Cramo meeskond saab küll korvpalliväljakul tähistada, ent tagatubades käib tihe töö, et rahaasjad korras oleksid. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond jõudis eile neljanda Eesti klubina mõnes eurosarjas veerandfinaali. Ilusad esitused võiksid teoorias anda tõuke ka meeskonna eelarvele, ent kahjuks on olukord vastupidine. Taaskord tekib eelarvesse auk, mida pole kuigi lihtne lappida.

Eesti praeguse hetke tugevaima korvpalliklubi mänedžer Ramo Kask tõdes Postimehele antud intervjuus, et kulud lähevad tõepoolest üha suuremaks. Samas ei tohiks enam nõnda palju lisakulutusi tekkida kui 16 parema sekka jõudes. Vahegrupis mängimine ja sealne edu läks Kalev/Cramole maksma hinnanguliselt 60 000 eurot.

«See summa hõlmas kolme kodumängu korraldamist ning sama paljudel võõrsil mängudel käimist. Nüüd võtame ühe vastase korraga ning võib arvestada, et veerandfinaalis mängimine läheb maksma hinnanguliselt kolmandiku sellest, mis 16 parema seas välja tuli käia. Taaskord tuleks ca 60 000 välja käia, kui jõuaksime Europe Cupil finaali,» lausus Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles