M-Spordi tiimipealik Tänaku esikohaheitlusest: halle karvu tuleb juurde

Toimetas Karl Juhkami
Copy
M-Spordi tiimipealik Richard Millener
M-Spordi tiimipealik Richard Millener Foto: M-Sport

Tänavuseks hooajaks M-Spordi meeskonda naasnud Ott Tänak annab Rootsi rallil kuuma, peab Craig Breeniga korralikku esikohaheitlust ja haaras selles initsiatiivi. Tiimipealik Richard Millener on võidukihutamise niisuguse käiguga mõistagi rahul, aga huumoriga võttes on asjal kerge miinuspool kah. 

«Ütleme nii, et halle karvu tuleb tublisti juurde. Päris stressirohke vaatamine, kuid see on parim näide sellest, mida see spordiala endast kujutab. Käib teine päev ja mehi lahutab kõigest mõni sekund,» kommenteeris Millener All Live'ile tundeid, mis teda võiduheitlust jälgides valdavad.

«Sageli võtame seda kõike kui iseenesestmõistetavat. Nii Esapekka Lappil, Craigil kui ka Otil olid omad probleemid, kuid nad kõik on ikkagi väga-väga lähestikku. Tõusime õnneks liidriks, kahjuks küll mitte nii suure varuga, kui soovinuks.»

Auto rehvipurunemist kommenteerides nentis Millener, et esimese hooga näis hoopis, et Tänak jäi pidurdamisega hiljaks. «Kui vaatasime katset, ei saanud me kohe aru, et rehv purunes. Otil muidugi vedas, et seal oli kõrvaltee. Kui rehvi nägime, oli asi selge.

Sel hetkel oli Ott umbes 12 sekundit Craigist ees, kuid andis kõik need sekundid seetõttu tagasi. See oli valus. Korduses on näha, kuidas auto hakkas [rehvipurunemise tõttu] vibreerima. Kuid tähtis on asjaolu, et me ikkagi juhtime,» rääkis tiimijuht.

Ta lisas: «Teadsime juba mullu, et selle autoga kannatab sõita, ja näeme seda ka siin. Ott kindlasti jätkab surumist ja loodetavasti suurendab edu.

Ma pole kindel, et ükski maailmameister oleks kunagi kõigega täiesti rahul. Peame samme edasi tegema, kuid plaan on paigas ja aasta on pikk. Meie eesmärk on hoida Otti õnnelikuna, praegu juhime rallit. Tundub, et saame asjadega hakkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles