Metsikus hoos Inglismaa ründetuus vedas Manchester Unitedi taas võidule

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester Unitedi suurepärases hoos ründaja Marcus Rashford.
Manchester Unitedi suurepärases hoos ründaja Marcus Rashford. Foto: ZUMA Press Wire/James Heaton/SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas teenis võidulisa Manchester United, kui võõrsil mängiti 2:0 üle Leeds United. Taaskord sai Manchesteri meeskond loota enda tähtründaja Marcus Rashfordi peale.

Viimasel paaril aastal selgelt madalseisus olnud Rashford tõi Manchester Unitedile hädavajalikud kolm punkti juurde. Just tema tabamus viis külalised 80. minutil juhtima, kui Rashford realiseeris pealöögiga Luke Shaw oivalise tsenderduse. Seejuures oli see tabamus Rashfordile hooaja 12. ning viimasest üheksast liigamängust on ta skoorinud kaheksas.

Unitedile kindlustas kolm võidupunkti vahetusest sekkunud 18-aastane Alejandro Garnacho, kes realiseeris külaliste kiire vasturünnaku. Nõnda kirjutas United liigatabelisse 2:0 võidu. Seejuures läksid need meeskonnad omavahel vastamisi alles neli päeva tagasi ning toona lõppes kohtumine Old Traffordil 2:2 ehk Leeds kindlasti tänase esitusega rahule ei jää.

Manchester United kindlustas enda kolmandat positsiooni liigatabelis. Neil on 23 kohtumisega kirjas 46 punkti. Esikohal püsib endiselt Londoni Arsenal, kel 21 kohtumisega kirjas 51 silma. Leeds võitleb liigasse püsima jäämisega ning paikneb 19 silmaga alles 17. tabelireal.

Standings provided by Sofascore

Tänases teises kohtumises alistas Manchester City 3:1 Aston Villa. Võitjate väravad sündisid kõik avapoolajal, kui jala said valgeks nii Riyad Mahrez, Ilkay Gündogan kui ka Rodri. Cityt tabas ka tagasilöök, sest vigastuse tõttu lahkus väljakult norralane Erling Haaland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles