Wilson: Ott ja Martin olid ideaalsed, aga meil on vaja teha palju tööd

Christopher Krutto
Copy
Malcolm Wilson
Malcolm Wilson Foto: M-Sport

M-Spordi rallitiimi omanik Malcolm Wilson oli Rootsi ralli järel silmanähtavalt rahul, sest tema hoolealune Ott Tänak võitis WRC-hooaja teise etapi. Küll ei saa nad aga loorberitele puhkama jääda.

«See on fantastiline. Pean tunnistama, et see edu on 100-protsendiliselt tänu Otile ja Martinile (Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja – toim),» vastas Wilson AutoHebdo küsimusele, kuidas ta ennast ralli järel tunneb.

«Teame, et palju tööd on veel teha. Meil ei olnud kiireim auto, aga nad tegid ideaalset tööd. Pärast seljataha jäänud keerulisi kuid võite ette kujutada, mida see kogu tiimile tähendab. See võit andis sõnumi, et oleme konkurentsis,» rõhutas M-Spordi omanik.

Wilsoni sõnul oli võit eriti tähtis just selleks, et M-Spordi liikmetesse süstida motivatsiooni. «On vaja sõitjat, kes suudab sind suruda. See on see, mida kõige paremad teevad. Nad sisendavad enda ümber olevatesse inimestesse kindlust, et nad suudavad töö ära teha. Selleks on vaja liidrit,» arutles Wilson.

Selle peale öeldi talle, et Otist kumab välja, et ta pole kunagi rahul. «See on tüüpiline näide tšempionist, kes ei ole kunagi rahul sellega, mis tal on, aga lõpuks võidab sellest kogu tiim,» vastas Wilson.

Kahe ralli järel hoiab Tänak MM-sarja üldarvestuses 41 punktiga esikohta. Teine on Kalle Rovanperä (38) ja kolmas Thierry Neuville (32).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles