Neuville: Tänakul oli minust parem stardipositsioon (16)

Christopher Krutto
Copy
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Hyundai Motorsport

Autoralli MM-hooaja teisel rallil Rootsis Ott Tänaku ja Craig Breeni järel kolmandaks tulnud Thierry Neuville rõhutas, et teine koht jäi tema enda eksimuse taha, kuid mõnel teisel puhul võinuks isegi võit tulla.

Neuville jäi enne Rootsi rallit haigeks ning seetõttu jäi tema ettevalmistus poolikuks. Sellest hoolimata õnnestus belglasel välja võidelda kolmas koht. Tegelikult võinuks ta teinegi olla, sest Breen võttis 10-sekundilise karistuse ja langes korra tema seljataha. Punktikatsel tehtud eksimuse tõttu langes Neuville siiski tiimikaaslase seljataha.

«Punktikatse oli suur pettumus. Meil oli võimalus teisena lõpetada ja lisapunkte võtta. Tuleb meeles pidada, et ettevalmistus ei olnud optimaalne. Mul läks nädalavahetuse jooksul üha paremaks ja paremaks, seda oli katseaegades näha,» ütles Neuville Belgia rahvusringhäälingule RTBF.

Küll tunnistas ta, et oma osa mängis ka stardikoht, mis oli tal Tänakust kehvem. Nimelt pääses Neuville reedel rajale teisena, Tänak alles neljandana.

«Me peame seda Hyundaile heaks nädalavahetuseks, isegi kui lõpptulemus seda täielikult ei peegelda. Meil võinuks olla võit ja teine koht.

Toyota ja Hyundai tase tundub hooaja alguses sarnane. Ford ei paista ka väga halb. Kuigi jälle oli Tänakul parem stardipositsioon. Olime reedega üle 30 sekundi maas. Arvan, et meie auto esines hästi,» ütles Neuville.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles