Neymarit häirib, et PSG riietusruumist lekivad kuulujutud

Postimees Sport
Copy
Neymar
Neymar Foto: David Klein/Scanpix

PSG jalgpallur Neymar tunnistas, et tal oli sõnavahetus klubi spordidirektori Luis Camposiga.

PSG kaotas laupäeval 1:3 Monacole ning see ajas Neymari endast välja. Riietusruumis elas ta oma frustratsiooni välja PSG spordidirektori Camposi peale.

«See juhtus,» kinnitas Neymar meedias levinud kuuldusi. «Meil oli väike arutelu ning me ei jõudnud üksmeelele. See on osa jalgpallist. Selliseid asju juhtub iga päev, aga armastan seda kõike.»

Neymar lisas, et jalgpallis ei saa kõike ainult heaga lahendada. «See on sama nagu tüdruksõbraga. Jalgpall ei ole ainult armastus ja sõprus. Meil on küll austus, kuid vahepeal on ka erimeelsusi ja arutelusid, et paremaks saada. Me ei ole kaotustega harjunud ning need häirivad meid. Kuid see on osa protsessist, et saaksime paremaks,» lisas jalgpallur.

Lisaks kaotusele häiris jalgpallurit see, et riietusruumis juhtunu levis nii kiiresti meediasse. «Mõnikord levitatakse kuulujutte ajakirjandusse pahatahtlikult. Need hakkavad väga kiiresti levima. Paljud inimesed näevad seda ja tihti on need lihtsalt valed. See on minu kuues hooaeg PSGs ja midagi lihtsalt ei ole. Alates minu siia saabumisest on hooaja tähtsamatel hetkedel kuulujutud liikvele läinud. Kuid kuulujutte levib alati,» ütles Neymar, kes jookseb teisipäeval väljakule Meistrite liigas Müncheni Bayerni vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles