VIDEO Vaata, kuidas tabas suurepärase mängu teinud Drell NBA tütarliigas võiduviske

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: @windycitybulls/Instagram

Maailma tugevaima korvpalliliiga NBA tütarliigas G-liigas võitis Windy City Bulls 115:112 Grand Rapids Goldi. Võidukorvi viskas Eesti koondislane Henri Drell.

Gold läks normaalaja lõpus 30 punkti visanud ja 15 lauapalli võtnud Grant Goldeni vabavisetest 108:106 juhtima, ent Bulls suutis viigistada ja kohtumise lisaajale viia. Muide, G-liigas pole lisaaeg viis minutit, vaid mängitakse seitsme punktini.

Sealgi jätkus lahing tasavägiselt, kuniks hooaja kaheksanda võidu saanud Bullsi ridades säras Drell. Eestlane sai mängu lõpuks kirja 13 punkti, kaheksa lauapalli, kuus resultatiivset söötu ja kaks vaheltlõiget.

G-liiga idakonverentsis on Chicago Bullsi tütarmeeskond Bulls kaheksa võidu ja kümne kaotusega 15 klubi konkurentsis kümnes. Olgu öeldud, et Denver Nuggetsi sõsartiimina tegutsev Gold on konverentsi punane latern, nende saldo on viis võitu ja 14 kaotust.

22-aastane ja 205 cm pikkune ääremängija Drell on G-liigas osalenud 16 kohtumises ning saanud mänguaega keskmiselt 29,6 minutit. Selle ajaga on eestlane kogunud 10,5 punkti, 5,2 lauapalli ja 1,9 resultatiivset söötu matši kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles