Tartu Kalevi juht: klubi poole pole keegi pöördunud, et Mehis Viru oleks ahistanud või vääritult käitunud

Ville Arike
, reporter
Copy
Mehis Viru õpilased on tiitlivõistlustelt võitnud kulda ja karda. Näiteks on Karmen Bruus U20 vanuseklassi maailmameister, kolmikhüppaja Kaire Leibak võitis 2006. ja 2007. aastal vastavalt juunioride MM- ja EM-kulla.
Mehis Viru õpilased on tiitlivõistlustelt võitnud kulda ja karda. Näiteks on Karmen Bruus U20 vanuseklassi maailmameister, kolmikhüppaja Kaire Leibak võitis 2006. ja 2007. aastal vastavalt juunioride MM- ja EM-kulla. Foto: Eero Vabamägi

Eesti Kergejõustikuliidu juhatus võttis täna vastu otsuse määrata treener Mehis Virule kergejõustikus tähtajatu tegutsemise keeld. Klubi Tartu Kalev, kus Viru treenerina töötab, juhi Raido Mägi sõnul pole klubis keegi Viru tegevuste osas kurtmas käinud.

«Ükski inimene, sportlased või keegi teine, pole klubi poole pöördunud, et Mehis Viru oleks ahistanud või vääritult käitunud,» ütles Mägi Postimehele. Küll aga lausus ta, et oli kergejõustikuliidu juhatuse liikmena kursis, et teema on üleval.

Tänasel kergejõustikuliidu korraldatud pressikonverentsil, kus räägiti Mehis Virule määratud tegutsemiskeelu teemadel, esitati küsimus, mis saab Viru õpilastest edasi? Alaliidu presidendi Erich Teigamägi sõnul tegeleb teemaga Tartu Kalevi juht Raido Mägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles