Ukraina klubi kaitsja kirjeldas kaklust Vene tiimiga: nad tuli kokku õmmelda, osadel olid roided puruks

Christopher Krutto
Copy
Kaklus. Pilt on illustreeriv.
Kaklus. Pilt on illustreeriv. Foto: Remo Tõnismäe

Nädalapäevad tagasi läksid Türgis kaklema Ukraina jalgpalliklubi Minaj ja Venemaa meeskonna Jaroslavli Šinniku mängijad. Nüüd kirjeldas Minaj kaitsja Dmõtro Nemtšaninov, mis täpsemalt toimus.

Ukraina portaal Sport24 kirjutab, et Minaj ei soovi Venemaa klubidega ühes hotellis viibida, kuid eelmisel nädalal Türgis ja Süürias toimunud suure maavärina tõttu polnud neil teist valikut.

Sport24 teatel rullus hotellis järgmine sündmuste ahel: üks Venemaa klubi mängija käitus hotellitöötajaga ebaviisakalt ning Ukraina tiimi pallur kutsus teda korrale. Väidetavalt oli Šinniki mängija purjus ning käitus agressiivselt. Venelane keeldus vabandamast, misjärel ukrainlane ründas teda.

«Nüüd kirjutavad ja helistavad paljud inimesed, isegi propagandakanal Match TV kirjutas. Endised Minaj mängijad helistavad ja ütlevad, et oleks samuti tahtnud meiega olla ja venelastele kere peale anda,» alustas Nemtšaninov FanDayle antud kommentaari.

«Ma ei tahtnud sellisest asjast osa võtta, aga pidin. Meie kutid läksid vetsu ja mingi purjus jalgpallur Šinnikust oksendas sinna ja hakkas koristajale midagi ütlema. Ta vastas türgi keeles ja venelane ütles umbes: «Räägi vene keelt, ma ei mõista sind.» Meie kutid ütlesid talle: «Sa ei mõista? Nüüd me seletame sulle vene keeles.» Ja siis nad lõid teda. Ta kohtles seda naist nagu siga.

Siis tuli ta koos tiimiga saali ja asus midagi seletama. Enam ei olnud tagasiteed. Meil oli väike võimalus ja me kasutasime selle ära – hüppasime venelastele kallale. Olime kõik aktiivsed. Ei olnud sellist asja, et keegi ei võtnud osa.

Jumal tänatud, et Minajst on kõik elus ja terved ja venelased on vigased. Nad tuli seal kokku õmmelda ja osadel olid roided puruks. Kahju, et Seleznjovi (Minaj ründaja Jevhen Seleznjov – toim) oma poksimisoskustega siin ei olnud. Ta jäi parimast peost ilma.

Kuidas Šinnik üldse meie hotelli sattus? Keegi ei tea. Nad ütlevad, et nad saadeti siia Türgi maavärina pärast, sest teisi kohti ei olnud. Kui ennast sisse kirjutasime, siis oli meie tingimus, et hotellis ei ole venelasi. Naljakas on see, et kui me Alanyasse jõudsime, siis oli Šinnik seal ka, aga järgmisel päeval õnnestus neil lahkuda,» rääkis Nemtšaninov.

Kusjuures nii venelased kui ka ukrainlased visati kakluse tõttu hotellist välja. Politseiga kaitsja sõnul probleeme ei tekkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles