Virves osaleb rallil, mis on suurepärane ettevalmistus Portugali MM-etapiks

Christopher Krutto
Copy
Robert virves Rootsi rallil.
Robert virves Rootsi rallil. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Eesti rallitalent Robert Virves osaleb tuleval kuul Portugalis sõidetaval rallil, mis on suurepärane ettevalmistus Portugali MM-ralliks.

Nimelt kinnitas Saaremaalt pärit Virves autoralli EM-sarja kodulehele, et osaleb Rally Serras de Fafe, Felgueiras. Boticas, Vieira do Monho e Cabeceiras de Basto, paremini tuntud lihtsalt kui Fafe ralli nimelisel ERC-sarja võistlusel.

«Soovin minna WRC-rallidele mõningase testimise pealt ja et olla hästi ette valmistunud, siis see paistis karmimatest rallidest hea valikuna,» rääkis Virves. «Boonusena on seal mõned katsed samad, mis samas piirkonnas sõidetaval Portugali MM-etapil. Nii see idee tuli.»

Suureks abiks on Virvesele ka tema tänavuse hooaja kaardilugeja Hugo Magalhães, kes on Fafest pärit ning tunneb seetõttu sealseid teid suurepäraselt.

«Hugo saab mind palju aidata, aga ERCs on ka konkurents tähtis. Pole mõtet lihtsalt sõita. Kui sul on tugevad vastased, siis see aitab alati ja ERCs on tugevad vastased,» rääkis Virves.

Enne Rootsi rallit käis Virves samuti Ford Fiesta Rally2ga talviste teedega tutvumas, kui võistles Norras sõidetud Elverumi rallil.

Fafe ralli sõidetakse 10.-12. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles