Messit jahtiv Barcelona sai valusa hoobi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: AFP/ODD ANDERSEN/Scanpix

Üheks aegade parimaks jalgpalluriks peetav Lionel Messi peab peagi otsustama, kus ta soovib enda klubikarjääri jätkata. Messi isa Jorge sõnul ei ole Barcelonasse naasmine tõenäoline.

Hetkel klubijalgpalli Pariisi Saint-Germainis mängival Messil on käsil viimane aasta Prantsusmaa tippklubiga sõlmitud lepingus. Alates suvest saab temast vabaagent, mis tähendab, et ta võib ise endale uue mängupaiga valida ning seda üleminekutasuta.

Argentina jalgpallikoondisega maailmameistriks kroonitud Messit seostati väga tihedalt tema endise pikaaegse koduklubi FC Barcelonaga. Nüüd selgitas jalgpalluri isa Jorge Messi, et Hispaaniasse naasmist suure tõenäosusega ei juhtu.

«Ma ei usu, et Lionel enam Barcelonas kunagi mängib. Tema soove ei suudeta rahuldada ning me pole kordagi olnud suhtluses ka Barcelona presidendi Joan Laportaga. Seega ühtegi pakkumist neilt pole laekunud,» lausus Jorge Messi.

Samal ajal on PSG soovimas, et Messi nende ridades mängimist jätkaks. Hetkel on käimas läbirääkimised uue lepingu osas. Samas on endine Prantsusmaa koondislane Jerome Rothen hoiatanud PSG-d, et lepingupikendus oleks klubi jaoks väga suur viga.

Hetkel on teada, et 35-aastast Messit loodavad enda ridades näha peale PSG-d veel ka USA kõrgliigas mängiv Miami Inter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles