Enne maavärinat Türgist lahkuda plaaninud tippmängija kohta levivad nukrad teated

Karl-Joosep Küngas
Copy
Christian Atsu (paremal) Newcastle'i Unitedi särgis.
Christian Atsu (paremal) Newcastle'i Unitedi särgis. Foto: AP Photo/Matt Dunham/SCANPIX

Välismeedias on kahel korral laekunud informatsioon Ghana jalgpalluri Christian Atsu leidmisest Türgis toimunud maavärina rusude alt elusana pääsemisest. Kahjuks ei osutunud need tõeks ning nüüd avaldati, et jalgpalluri elusalt leidmise võimalus on minimaalne.

Türgi kõrgliigas Hatayspori klubi esindanud Atsu jäi Türgi maavärinas rusude alla ning teda pole sealt endiselt leitud. Seejuures teatas Hatayspori mänedžer Fatih Ilek, et endine Ghana koondislane soovis endale uut koduklubi leida ning oli selleks juba soetanud ka lennupiletid Prantsusmaale.

«Ta ostis endale piletid Istanbuli ja sealt edasi Prantsusmaale. Ta soovis leida endale uut klubi, kus ta teeniks rohkem mänguaega,» lausus Ilek kohalikule raadiole.

31-aastane Atsu soovis Hatayspori juures jätkata pärast viimast liigamängu 5. veebruaril, kus ta aitas vahetusest sekkudes meeskonna 1:0 võidule Kasimpasa üle. Ghana jalgpallur lõi tolles kohtumises võiduvärava. Seda mõned tunnid enne maavärinat.

«See oli tema saatus. Tal olid muretsetud piletid siit lahkumiseks, aga löödud väravaga muutis Atsu enda meelt. See on täielik tragöödia,» lisas Ilek.

Atsu mängis aastatel 2013–2021 ka Inglismaa Premier League'is, kus esindas Londoni Chelseat ja Newcastle'i Unitedit. 2013. aastal krooniti ta FC Porto ridades Portugali meistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles