VIDEO Drelli konkurent võitis NBA pealtpanekuvõistluse ja tegi ajalugu

Christopher Krutto
Copy
Mac McClung (nr 9).
Mac McClung (nr 9). Foto: Kyle Terada/USA Today Sports/Scanpix

NBA tütarliigas G-liigas igapäevaselt mängiv Mac McClung sai esimese tütarliiga mängijana kutse NBA pealtpanekuvõistlusele ja teenis kohe ka võidu.

McClungi nimi ei ütle enamikele korvpallifännidele väga midagi. 24-aastane mängija tegi korraliku ülikoolikarjääri, kuid mängib hetkel G-liigas Philadelphia 76ersi tütarklubis Delaware Blue Coatsis ehk tegu on Windy City Bullsis mängiva Henri Drelli konkurendiga. NBAs on ta seni saanud platsile kahes mängus.

Küll on ta kogunud internetis populaarsust oma muljetavaldavate pealtpanekutega ja nii sai temast esimene G-liiga mängija, kes on kutsutud NBA pealtpanekuvõistlusele.

Seal näitas ta, et kutse saatjad ei pidanud midagi kahetsema. McClung tegi kokku neli peadpööritavat pealtpanekut. Kusjuures kolme eest sai ta maksimaalsed 50 punkti ja ühe soorituse eest anti talle «kõigest» 49,8 silma.

See tähendas, et ta läks esimesest ringist edasi kindla võitjana, edestades Trey Murphy III, Jericho Simsi ja Kenyon Martin juuniorit. Finaalis oli ta Murphy III parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles