Kätest ja jalgadest ilma jäänud Vene olümpiavõitja seisund halvenes veelgi (1)

Christopher Krutto
Copy
Roman Kostomarov ja Tatjana Navka 2006. aasta Torino olümpial.
Roman Kostomarov ja Tatjana Navka 2006. aasta Torino olümpial. Foto: Postimees

Venemaa jäätantsu olümpiavõitja Roman Kostomarov on jäänud ilma juba kätest ja jalgadest, kuid sellega tema mured ei piirdu.

Eelmisel kuul raske kopsupõletikuga Moskva haiglasse viidud 46-aastasel Kostomarovil tuli sepsise ohu ja vereringeprobleemide tõttu amputeerida jalad. Samal põhjusel jäi ta hiljem ilma kätest. Nüüd aga selgus, et teda vaevab veel üks tõsine mure.

«Osa tema ajust on mõjutatud. Seal on verejooks ja tekkis hematoom. Tema tervislik seisund on väga tõsine,» sõnas üks sportlase tervisliku seisundiga kursis oleva allikas RIA Novostile.

Olukorra teeb eriti keeruliseks see, et tema seisund on paegu nii raske, et järgmiseid operatsioone ta enam üle ei elaks.

Kostomarov krooniti koos partneri Tatjana Navkaga 2006. aastal Torinos jäätantsu olümpiavõitjaks. Samuti õnnestus neil võita kaks MM- ja kolm EM-tiitlit.

Tema endine jäätantsupartner Navka on abielus Venemaa presidendi Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peskoviga. Pärast Ukraina sõja algust lisas USA Navka sanktsioneeritavate listi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles