VIDEO Võigas vigastus: õnnetult kukkunud hokimängija jäi ülahuulest ilma

Christopher Krutto
Copy
Jäähokikaigas ja litter. Pilt on illustratiivne.
Jäähokikaigas ja litter. Pilt on illustratiivne. Foto: Ron Nickel / Design Pics / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Norra hokimängija Eirik Salsten kukkus veebruari alguses mängu ajal õnnetult ja kaotas oma ülahuule.

Šokeeriv õnnetus juhtus 2. veebruaril Storhamari ja Stavangeri vahelises mängus. Salstenil oli kirjas kolm väravat, kuid viimasel kolmandikul kukkus ta väga õnnetult.

«Mulle sõideti pooleteist meetri kaugusel küljejoonest sisse. Seal ei olnud pleksiklaasi. Ma tabasin oma peaga posti, kust klaas algas,» seletas Salsten VG-le antud intervjuus. Videot kukkumisest on võimalik näha SIIT.

Pärast õnnetut kukkumist lebas ta verisena maas, kuni ta aidati püsti Selgus, et tema ülahuul oli visiiri poolt küljest lõigatud. «Visiir oli nagu giljotiin,» kirjeldas ta.

Ülahuul tuli ära ühes tükis ning viidi koos jäähokimängijaga haiglasse. Arstid proovisid seda tagasi külge panna, kuid kahjuks ei olnud see edukas.

Küll on Salsten saanud kolm nädalat pärast õnnetust positiivseid uudiseid, et kirurgia abil on võimalik huult taastada. «Olukord ei ole nii halb, kui ma algselt arvasin. Mul ei vedanud, aga mõnes mõttes on mul vedanud,» rääkis ta.

«Pean lihtsalt arste kuulama ja neid usaldama. Tahan, et huul näeks võimalikult hea välja ja ei jätaks kohutavat armi,» lõpetas Salsten.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles