Klavan töötab ennekõike presidendina, veidi treenerina ja võib-olla ka mängijana

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Tallinna Kalevi juhttandem Joel Lindpere (vasakul) ja Ragnar Klavan ajab vutiasja Eesti koondist, mitte ilmtingimata ainult klubi silmas pidades.
Tallinna Kalevi juhttandem Joel Lindpere (vasakul) ja Ragnar Klavan ajab vutiasja Eesti koondist, mitte ilmtingimata ainult klubi silmas pidades. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Kalevi jalgpallimeeskonna hooajaeelsel pressikonverentsil oli kõigi ajakirjanike huulil ainult üks küsimus: milline on klubi presidendi Ragnar Klavani roll tiimi juures? Sellele tuli mitmesuguseid vastuseid.

«Mis roll? Pressikonverentse kokku kutsuda,» sõnas meie kõrgeima lennuga jalgpallur esimese hooga vastuseks, viidates ajakirjanikele saadetud kirjale, mille pealkirja ette oli lisatud «Ragnar Klavan kutsub». «Päris hästi oli vist see sõnastus läbi mõeldud,» lisas ta muige saatel.

Tõsisemal noodil jätkates ütles Klavan, et kuigi ametinimetuse järgi president, üht kindlat rolli ta enda jaoks algavaks hooajaks veel välja mõelnud pole. «Kindlasti katsun mingis võtmes treenereid aidata ja alustada ise sel teekonnal õppimisega,» mainis ta näiteks juhendamishuvi ega andnud ikka selget vastust küsimusele, kas tõmbab mängijakarjäärile joone alla või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles