M-Spordist lahkunud ralliäss naaseb MM-sarja

Karl-Joosep Küngas
Copy
Gus Greensmith.
Gus Greensmith. Foto: @World/M-Sport

Autoralli MM-sarja kolmas osavõistlus toimub märtsi keskpaigas Mehhikos. WRC2 arvestuses teeb hooaja debüüdi ka aastaid WRC-sarjas kihutanud Gus Greensmith.

Vahetult enne möödunud aasta jõule selgus, et kaheksa aastat M-Spordi meeskonda kuulunud Gus Greensmith lahkub tiimist. Jaanuaris sai selgeks, et 26-aastase briti karjäär jätkub WRC2-sarjas ja ta liitub Škoda meeskonnaga Toksport.

Oma esimese stardi teeb Greensmith just Mehhikos, kus tänavust hooaega arvestades pole sugugi kerge võidurõõmu tunda. Britile pakuvad Mehhikos konkurentsi Rootsi rallil esikoha võtnud Oliver Solberg ja Greensmithi endine meeskonnakaaslane Adrien Fourmaux. Lisaks püüavad esikohta nii Emil Lindholm kui ka poolakas Kajetan Kajetanowicz.

Rally1-autosid on Mehhikos konkurentsis 10. M-Sport saadab rajale Ott Tänaku, Pierre-Louis Loubet ja Jourdan Serderidise, Toyota meeskonnas sõidavad Kalle Rovanperä, Elfyn Evans ja viimase Mehhiko ralli võitnud Sebastien Ogier, Hyundai ridades kihutavad Thierry Neuville, Esapekka Lappi ja Dani Sordo. Lisaks stardib mõistagi ka Takamoto Katsuta, kes sel korral lihtsalt meeskondlike punktide eest ei heitle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles