Üle 350 punkti! NBAs nähti uskumatut viskekontserti

Karl-Joosep Küngas
Copy
Malik Monk (number 0) nautis enda karjääri vägevamat õhtut.
Malik Monk (number 0) nautis enda karjääri vägevamat õhtut. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Scanpix

Korvpalliliigas NBA pidasid tõelise põnevuslahingu Los Angeles Clippers ja Sacramento Kings. Kahe lisaajaga kohtumine lõppes külalismeeskonna Kingsi 176:175 võiduga.

Kui antud skoori vaadata, siis meenutab see pigem mõnda NBA tähtede mängu, ent sedapuhku pakkusid nii Clippersi kui ka Kingsi mängijad erakordselt head ründemängu. Mõlemad meeskonnad tabasid väljakult viskeid üle 58 protsendi, mis tähendanuks igas teises kohtumises ülikindlat võitu.

Clippers ja Kings viskasid nõnda kahe meeskonna peale 351 punkti, millest enam on NBAs suudetud ainult korra. See juhtus 1983. aasta detsembris, mil Detroit Pistons alistas kolmandal lisaajal Denver Nuggetsi 186:184 ehk visati 370 punkti. Arvestades, et rekordi püstitamisel mängiti viis minutit enam, siis võinuks Clippers ja Kings täna selgelt NBA rekordit rünnata.

Mõistagi toob säärane viskekontsert endaga kaasa ka individuaalselt vägevaid esitusi. Kingsi vedasid võidule pingilt sekkunud Malik Monk ja nende tähtmängija De'aaron Fox. Esimene viskas enda karjääri rekordiks 45 silma ning Foxi arvele jäi 42 punkti, millega jäi karjääri tippmargist lahutama kaks silma. Kaotajatele viskas Kawhi Leonard 44 punkti, mis on isiklikust rekordist ühe võrra vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles